Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Verstuur je ook Pakketjes naar het buitenland?

Ja zeker, regelmatig! Ik verstuur helaas wel alleen Pakketjes naar landen binnen de EU (en dus sinds Brexit ook niet meer naar het Verenigd Koninkrijk helaas), en bij verzending naar het buitenland komen er wel extra verzendkosten bij bovenop de prijs van je Pakketje. 

Waarom stuur je niet naar landen buiten de EU?

 

De reden dat ik geen Pakketjes naar landen buiten de EU verstuur, is dat er een heel uitgebreid douaneformulier op de buitenkant van het Pakketje geplakt moet worden, met héél precies omschreven wat er allemaal inzit, de waarde daarvan in geld per cadeautje en allerlei douanecodes. Dat is heel veel werk en vormt een risico dat ik niet wil nemen. Bovendien gaat op deze manier de verrassing die een Pakketje Blijheid hoort te zijn verloren. Jammer!

Wat wel een optie is, en wat ik ook al een aantal keer gedaan heb, is dat je een Pakketje Blijheid bestelt en naar je eigen adres in Nederland laat versturen, en je het vervolgens zelf doorstuurt naar het land van keuze. 

Wat zijn de extra verzendkosten per land?

De extra verzendkosten verschillen per land en zijn afhankelijk van PostNL en de buitenlandse verzendpartners.  Hieronder een lijstje van de verzendkosten voor landen binnen de EU waarnaartoe je direct via de site een Pakketje kunt verzenden. 

Deze kosten komen dus bovenop de prijs voor het Pakketje zelf (de inclusieve Nederlandse verzendkosten heb ik uiteraard meegenomen in deze berekening) en worden vanzelf toegevoegd op de site als je een buitenlands adres van een van deze landen als verzendadres kiest. 

Deze verzendkosten zijn allemaal inclusief BTW (vandaar de vreemde prijzen) en met Track&trace. Voor enkele landen, waar de verzendkosten heel hoog zijn, kun je er ook voor kiezen om zelf het risico te willen nemen zónder Track&trace te versturen. Dan zijn de verzendkosten lager. Dat kan echter niet via de site; stuur me in dat geval een mailtje op info@pakketjeblijheid.nl .

Wil je een Pakketje versturen naar een ander EU-land dat hier niet genoemd staat? Dat kan hoor! Stuur me dan een mail naar info@pakketjeblijheid.nl en dan zoek ik voor je uit wat de kosten zouden zijn. 

Maak je ook Pakketjes Blijheid voor kinderen?

 

 

Ja hoor! Ook voor kinderen heb ik leuke passende cadeautjes. Het helpt daarbij wel als je me de leeftijd en eventueel interesses vertelt bij het bestellen, in de omschrijving van de ontvanger. Dan probeer ik een zo passend mogelijk Pakketje te maken! 

Deze Pakketjes lijken erg op vrouwen gericht. Verstuur je ook Pakketjes naar mannen?

 

 

 

Ja zeker! Hoewel vrouwen inderdaad de grootste groep ontvangers zijn, stuur ik regelmatig Pakketjes naar mannen. Als jij als verzender inschat dat de desbetreffende man het concept van Pakketje Blijheid – allemaal symbolische kleine blij-maak-cadeautjes – zou waarderen, dan vertrouw ik erop dat ik een leuk passend Pakketje voor hem kan maken. Veel cadeautjes kunnen voor zowel mannen als vrouwen, maar uiteraard heb ik ook cadeautjes die wat meer “typisch mannelijk” zijn, als dat beter bij jouw ontvanger past. Denk aan mannensokken (bij een groot Pakketje), een metalen auto of vliegtuigje om zelf in elkaar te zetten, bierviltjes met puzzels, een mini heupflesje, een metalen breinpuzzeltje, borrelnootjes, of een voetbalpotlood. 

Kan ik ook meerdere Pakketjes tegelijk bestellen?

Dat kan! Via de site kun je gewoon meerdere individuele Pakketjes bestellen door ze apart af te rekenen. Zijn het er 5 of meer en wil je het liever via de mail in één keer regelen, stuur dan een mail naar info@pakketjeblijheid.nl, dan stuur ik je een bestelformulier. 

Wil je (meerdere) individuele Pakketjes versturen op factuur ?  Dat kan ook (max. 10 pakketjes). Dan regelen we dat ook via de mail: info@pakketjeblijheid.nl 

Voor grotere groepen maak ik ook custom made Pakketjes naar wensen en budget van de klant, zie daarvoor  de aparte pagina “Pakketjes voor bedrijven en groepen”  en stuur me een mail voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

NEEM CONTACT OP

Heb je nog andere vragen die hier niet genoemd staan?

Stuur een mail naar info@pakketjeblijheid.nl of laat hieronder een bericht achter. Dan kijk ik met je mee naar de mogelijkheden! 

Schuiven naar boven