Voor bedrijven/groepen

Custom made
Pakketjes Blijheid voor bedrijven of groepen

WAT IS ER BIJVOORBEELD MOGELIJK?

Lief & Leed

Voor alle verjaardagen van komend jaar alvast een feestelijk pakketje bestellen dat op de verjaardag bezorgd wordt?
Of een bijzondere, persoonlijke attentie voor een zieke, zwangere of feestvierende collega?

Pakketjes op maat

Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld een feestje te vieren en wilt u een feestelijke aankondiging doen per post, aan uw klanten of collega's? Of wilt u uw thuiswerkende personeel een custom made hart onder de riem sturen?

Kerstpakketten

Wilt u uw werknemers verrassen met een uniek, persoonlijk kerstpakket, met een heleboel symbolische cadeautjes met een bijzondere gedachte erachter?

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Pakketjes voor alle verjaardagen een jaar vooruit

“Ik mailde Roos met de vraag of zij me kon helpen met 12 Pakketjes Blijheid voor een vriendinnengroep. We wilden iedereen iets leuks sturen met verjaardagen, een gezellig kleinigheidje in de brievenbus. Het fijne hieraan was dat Roos er op tijd voor zou zorgen dat de pakketjes verzonden zouden worden, en dat we er verder geen omkijken meer naar zouden hebben voor de verjaardagen de rest van het jaar. In overleg maakte ze een gepersonaliseerde puzzel (die we met z’n twaalven op moesten lossen) en dat zorgde voor veel lol voor alle ontvangers. Je kunt ervan op aan dat de pakketjes met veel zorg en liefde worden gemaakt en dat ze op tijd worden verstuurd. Aanrader!”

~ een erg blije klant

Feestpakketjes voor een borrel op afstand met collega's

“Via Google kwam ik bij “Pakketje Blijheid” terecht. Ik was op zoek naar iets speciaals, iets leuks, iets anders. In de prettige samenwerking met Roos heeft zij 25 heel mooie pakketjes samengesteld voor een aantal mensen binnen onze organisatie. Het pakketje ziet er heel professioneel uit en alles was top geregeld. Ook de communicatie met Roos was heel fijn. Zeker een aanrader als je iets bijzonders wilt!” 

~ Simone van der Werff, Management Assistant, Rabobank Nederland

Kerstpakketten voor werknemers

In de zoektocht naar een leuk en origineel kerstpakket voor mijn team stuitte ik op Pakketje Blijheid. Het oprechte karakter van deze pakketjes is wat me aantrok. Eens wat anders dan zo’n standaard pakket of VVV-bon, maar juist iets met gevoel dat met liefde is samengesteld en ingepakt. De samenwerking met Roos verliep onwijs prettig, we brainstormden samen over ideeën en zij had leuke voorstellen die binnen mijn gestelde budget pasten. Het was ook geen probleem om verschillende pakketjes te doen voor de jongens en de meiden. Het contact verliep makkelijk, soepel en snel. En het team vond ze heel leuk! Ik zou het iedereen aanraden; Roos houdt volledig rekening met de wensen die je hebt.

~ Roxana Rossel, eigenaar La Cubanita Leiden

NEEM CONTACT OP

Bent u nieuwsgierig geworden?

Lijkt een van bovenstaande opties u wel iets, of heeft u een heel ander idee? Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden! Stuur een mail naar info@pakketjeblijheid.nl of laat hieronder een bericht achter. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op! 

Schuiven naar boven

Welkom bij Pakketje Blijheid! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang bij je eerste bestelling - mits je dat leuk vindt en in NL woont - zelf ook een persoonlijke mini verrassing door de brievenbus!

Ik stuur af en toe nieuwsbrieven, met updates over Pakketje Blijheid, tips of acties. Afmelden kan altijd!

Bedankt voor je aanmelding!

Houd je mailbox in de gaten voor mijn welkomstmail, met daarin de code die je kunt gebruiken bij je eerste bestelling om zelf ook een mini verrassing door de brievenbus te krijgen!

Hartelijke groet,

Roos (Pakketje Blijheid)